Wednesday, March 8, 2023

Κοινωνίες που προετοιμάστηκαν για την Ενεργή γήρανση !!!!!

 


Τα καλύτερα γηροκομεία στο Ηνωμένο Βασίλειο – Οίκοι ευγηρίας σε προσιτές τιμές

Τα γηροκομεία είναι εγκαταστάσεις που επιτρέπουν στους συνταξιούχους να λαμβάνουν καλές υπηρεσίες και φροντίδα με αντάλλαγμα χρήματα. Είναι σημαντικό για τους ηλικιωμένους να λαμβάνουν καλή φροντίδα και να επιλέγουν ένα καλό γηροκομείο για καλή ποιότητα ζωής. Γι' αυτό μπορείτε να διαβάσετε το περιεχόμενό μας για να μάθετε για τους καλύτερους οίκους ευγηρίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Τι είναι το Γηροκομείο;

Δεν είναι δυνατή η φροντίδα στο σπίτι. Είναι το μέρος όπου μένουν ηλικιωμένοι, που δεν χρειάζονται νοσηλεία. Τα γηροκομεία έχουν δημιουργηθεί σαν νοσοκομεία. Παρέχουν ιατρική φροντίδα, σωματική και ψυχολογική θεραπεία.
Τα γηροκομεία εργάζονται για να παρέχουν την καλύτερη φροντίδα στους κατοίκους τους. Ενεργούν με το ιδανικό ότι όλοι στα γηρατειά τους πρέπει να λαμβάνουν καλή φροντίδα. Ταυτόχρονα, φροντίζουν οι ηλικιωμένοι να είναι χαρούμενοι ενώ περνούν καλά σε αρμονία με τους συνομηλίκους τους. Τα πλεονεκτήματα των ηλικιωμένων που προτιμούν ένα Γηροκομείο θα είναι τα εξής:

  • Η βοήθεια θα είναι πάντα κοντά.
  • Οι διατροφικές ανάγκες θα καλύπτονται τακτικά.
  • Θα συνεχίσει να ζει σε ένα ασφαλές περιβάλλον.
  • Θα λάβει ειδικές υπηρεσίες φροντίδας.
  • Η προσωπική καθαριότητα θα είναι πάντα στο υψηλότερο επίπεδο.
  • Θα συνεχίσει να ζει σε ένα καθαρό περιβάλλον.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής σε Οίκους Ευγηρίας

  • Να είναι άνω των 60 ετών
  • Δεν έχουν κάποια ασθένεια που τους εμποδίζει να καλύψουν τις δικές τους ανάγκες, να μπορούν να εκτελούν ανεξάρτητα καθημερινές δραστηριότητες όπως φαγητό, ποτό, μπάνιο, τουαλέτα και ούτω καθεξής.
  • Να είσαι σε καλή ψυχική υγεία
  • Να μην έχουν μεταδοτική ασθένεια
  • Να μην είναι εθισμένος στα ναρκωτικά ή το αλκοόλ
  • Με έκθεση κοινωνικής εξέτασης έχει διαπιστωθεί ότι βρίσκεται σε κοινωνική ή/και οικονομική στέρηση.

Τι είδους φροντίδα παρέχεται σε οίκο ευγηρίας;

Οργανισμοί κοινωνικής υπηρεσίας επιβίβασης που ιδρύθηκαν για την προστασία και τη φροντίδα των άπορων ηλικιωμένων σε ένα γαλήνιο περιβάλλον και για την κάλυψη των κοινωνικών και ψυχολογικών αναγκών τους. Λαμβάνοντας υπόψη αυτόν τον ορισμό, μπορούμε να πούμε ότι τα γηροκομεία καλύπτουν όλες τις ανάγκες για τη φροντίδα των ηλικιωμένων.

  • Φαρμακευτική παρακολούθηση ατόμων που χρησιμοποιούν τακτικά φάρμακα
  • Φυσικές δραστηριότητες
  • Ψυχολογικη ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
  • Ένα ασφαλές περιβάλλον διαβίωσης
  • Κλείστε τον Έλεγχο Υγείας
  • Ένα φιλικό περιβάλλον που δεν θα βαρεθείτε
  • Μαθήματα χόμπι

Πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή ενός γηροκομείου

  • Θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε να υπάρχει ένας χώρος με κήπο. Γιατί η ύπαρξη ενός χώρου όπου οι ηλικιωμένοι μπορούν να βγαίνουν έξω και να παίρνουν αέρα και να περπατούν θα είναι καλό για αυτόν σωματικά και ψυχικά. Επομένως, ένας οίκος ευγηρίας με κλειστό περιβάλλον και χωρίς κήπο μπορεί να κάνει τους ηλικιωμένους να αισθάνονται άσχημα. Μπορεί να αναπτυχθούν ψυχολογικές διαταραχές.
  • Είναι σημαντικό να δημιουργηθεί μια άνετη επικοινωνία και ανταλλαγή πληροφοριών με το γηροκομείο. Σημαντική είναι η παρατήρηση ότι οι ηλικιωμένοι μπορούν να εκφράσουν τις ανάγκες τους χωρίς δισταγμό και να λάβουν υπηρεσία. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να είναι γνωστό ότι ο ηλικιωμένος θα ζει σε ένα άνετο και γαλήνιο περιβάλλον.
  • Θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα ώστε να διασφαλιστεί ότι υπάρχει προσωπικό υγείας και φροντίδας σε αριθμό και ποιότητα σύμφωνα με τα πρότυπα σε γηροκομεία και οίκους ευγηρίας και ότι αυτό το προσωπικό είναι έμπειρο και εκπαιδευμένο στη φροντίδα των ηλικιωμένων.
  • Δεδομένου ότι οι αρνητικές επιπτώσεις των συχνών αλλαγών προσωπικού στους ασθενείς είναι γνωστές, τα κέντρα με μακροχρόνιο προσωπικό είναι πιο πλεονεκτικά για τους ασθενείς.
αρθρίτιδα πρόβλημα πόνου στις αρθρώσεις σε ηλικιωμένο άνδρα XKU35T3 min

Καλύτερο Γηροκομείο του Ηνωμένου Βασιλείου

Η ύπαρξη μεγάλου αριθμού γηροκομείων στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι πολύ πλεονεκτικό για τους ηλικιωμένους να ζήσουν μια άνετη ζωή. Αλλά, φυσικά, χρειάζεται λίγη έρευνα για να ζεις σε ένα καλό γηροκομείο. Είναι σημαντικό να βρείτε γηροκομεία που να είναι πλήρως εξοπλισμένα και να αξίζουν την τιμή. Η πιο προτιμώμενη εγκατάσταση μεταξύ αυτών παρατίθεται παρακάτω. Συνεχίζοντας να διαβάζετε το περιεχόμενο, μπορείτε να βρείτε την καταλληλότερη εγκατάσταση για εσάς.

Admiral Court  (Hallmark Care)

Το Admiral Court (Hallmark Care) είναι η πρώτη επιλογή των ηλικιωμένων που αναζητούν στην Αγγλία γιατί τραβάει πολύ την προσοχή, λαμβάνοντας υπόψη τους οίκους ευγηρίας στην Αγγλία. Αν και είναι ένα πολύ ασφαλές και διασκεδαστικό μέρος για να περάσετε χρόνο, λαμβάνοντας υπόψη τις τιμές, θα μπορείτε να μείνετε σε μία από αυτές τις εταιρείες για πολύ υψηλές τιμές. Επιπλέον, η γήρανση είναι μια διαδικασία που πολλοί άνθρωποι θέλουν να είναι πιο ήρεμοι.

Οι άνθρωποι προτιμούν τα γηροκομεία για να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από το πλήθος. Δυστυχώς, το Admiral Court (Hallmark Care) δεν έχει τα μέσα να το αντιμετωπίσει. Είναι εξαιρετικά γεμάτο και γεμάτο κόσμο καθώς είναι από τις εγκαταστάσεις που αποτελούν την πρώτη επιλογή πολλών ηλικιωμένων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ως εκ τούτου, οι ηλικιωμένοι μπορεί να αναζητήσουν διαφορετικές εγκαταστάσεις.

Τιμές γηροκομείων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Οι αμοιβές του γηροκομείου είναι απίστευτα ακριβές. Το μέσο εβδομαδιαίο κόστος ενός γηροκομείου στην Αγγλία και την Ουαλία δηλώνεται ότι είναι £800, ή £41.600 ετησίως. Αυτός ο αριθμός είναι συχνά ακόμη υψηλότερος σε ορισμένες περιοχές και όπου το άτομο έχει περίπλοκες ανάγκες φροντίδας και χρειάζεται ειδικό EMI στο σπίτι, το εβδομαδιαίο κόστος μπορεί να υπερβεί τις 1.000 £.

Γηροκομείο

Τι θα γινόταν όμως αν σκεφτόσασταν να συνεχίσετε τη ζωή σας σε άλλη χώρα αντί να πληρώσετε αυτά τα έξοδα στην Αγγλία; Όπως πολλοί ηλικιωμένοι, μπορείτε να διασκεδάσετε και να λάβετε πλήρη φροντίδα επιλέγοντας έναν καλό οίκο ευγηρίας σε διαφορετική χώρα. Αν και υπάρχουν πολλές χώρες για αυτό, είναι δύσκολο να βρεθεί ένας οίκος ευγηρίας με καλή τοποθεσία και οικονομικά προσιτή που να διαθέτει όλο τον εξοπλισμό που θα πρέπει να έχει ένας οίκος ευγηρίας.

Εάν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε για τη χώρα, μπορείτε να συνεχίσετε να διαβάζετε το περιεχόμενό μας και να επιλέξετε έναν οίκο ευγηρίας σε αυτήν τη χώρα, που προτιμάται από πολλές χώρες.

Καλύτερη χώρα για διακοπές συνταξιοδότησης

Πολλοί συνταξιούχοι προτιμούν διαφορετικές χώρες για να έχουν μια καλή συνταξιοδοτική ζωή. Θα θέλατε να μάθετε νέα ήθη και έθιμα, να γευτείτε τοπικά πιάτα και να αλλάξετε τον καιρό; Για αυτό, επιλέγοντας έναν από τους οίκους ευγηρίας που βρίσκονται σε πολλά μέρη του κόσμου, μπορείτε να περάσετε μια καλή συνταξιοδότηση σε μια χώρα διαφορετική από τη χώρα διαμονής σας. Άνθρωποι από πολλά μέρη του κόσμου προτιμούν κυρίως την Τουρκία για αυτό.

Χάρη στη γεωγραφική της θέση, η Τουρκία είναι μια χώρα με πολλές ακτογραμμές. Επιπλέον, το σύστημα υποδομής υγείας, που είναι η υγεία, διασφαλίζει την επιτυχία στον τουρισμό υγείας. Για το λόγο αυτό, οι οίκοι ευγηρίας στην Τουρκία διαθέτουν και πλήρως εξοπλισμένη φροντίδα και είναι ένα πολύ κατάλληλο μέρος για διακοπές. Έτσι, οι ένοικοι του γηροκομείου μπορούν να συνεχίσουν τη ζωή τους χωρίς να βαριούνται και να λαμβάνουν πλήρη υπηρεσία φροντίδας.

Γηροκομείο

Χώρες με τα καλύτερα γηροκομεία

Οι παρακάτω χώρες είναι οι κορυφαίες επιλεγμένες χώρες για ηλικιωμένους. Για την αντιμετώπιση αυτών των αποτελεσμάτων, τα οποία προκύπτουν από την αξιολόγηση των χωρών με το υψηλότερο ποσοστό επιβίωσης και τους πιο ευτυχισμένους ηλικιωμένους, αυτή είναι η χώρα με τους καλύτερους. Μεταξύ αυτών, η πιο προτιμώμενη χώρα είναι συχνά η Τουρκία. Το γεγονός ότι το σύστημα υποδομής υγείας είναι ανεπτυγμένο και ότι παρέχει περίθαλψη και περίθαλψη σύμφωνα με τα παγκόσμια πρότυπα υγείας και ότι είναι η χώρα με τις καλύτερες δυνατότητες για τουρισμό διακοπών την καθιστά μια χώρα όπου οι ηλικιωμένοι μπορούν να ζουν με ειρήνη. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να περάσετε το υπόλοιπο της συνταξιοδοτικής σας ζωής με την υψηλής ποιότητας φροντίδα και το χρόνο διασκέδασης που παρέχεται στην Τουρκία.

  • Φινλανδία
  • Δανία
  • Ηνωμένο Βασίλειο
  • Ολλανδία
  • Τουρκία
  • Καναδάς
  • ΗΠΑ

Το καλύτερο γηροκομείο στην Τουρκία

Η Τουρκία έχει δύο τύπους γηροκομείων, τόσο δημόσιους όσο και ιδιωτικούς. Αν και τα δημόσια γηροκομεία είναι επίσης άρτια εξοπλισμένα και παρέχουν ιδιωτική φροντίδα, τα γεύματα είναι πιο θρεπτικά, υγιεινά και οι δραστηριότητες είναι πιο κατάλληλες για ηλικιωμένους σε ιδιωτικά γηροκομεία. Αν θέλετε να βρείτε το καλύτερο γηροκομείο με σέλες στην Τουρκία, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις μεγάλες εγκαταστάσεις γηροκομείων που διαθέτουμε. Εάν πρέπει να δείτε τα χαρακτηριστικά των γηροκομείων που σας προσφέρουμε ως Curebooking.

Γηροκομείο
  • Συνεργαζόμαστε με προσωπικό που είναι έμπειρο στον τομέα της φροντίδας ηλικιωμένων.
  • Όλα τα γεύματα προτείνονται από διαιτολόγο και παρασκευάζονται από μάγειρα. Η διατροφή, η οποία είναι πολύ σημαντική για την υγεία των ηλικιωμένων, καλύπτεται έτσι με τον καλύτερο τρόπο.
  • Είναι εγκαταστάσεις που σας επιτρέπουν να ζείτε στα πιο υγιεινά περιβάλλοντα με ιδιωτικές εταιρείες καθαρισμού. Θα ζείτε σε ένα καθαρό και υγιεινό περιβάλλον ανά πάσα στιγμή.
  • Υπάρχουν ειδικά συστήματα συναγερμού για τους ηλικιωμένους που χρειάζονται φαρμακευτική αγωγή. Για κάθε ασθενή, θα υπάρχει ένα μέλος του προσωπικού που θα παρακολουθεί τη φαρμακευτική αγωγή του.
  • Χάρη στις προπονήσεις που δίνονται τακτικά για τους ηλικιωμένους που θέλουν να αποκτήσουν ένα χόμπι, κάθε ηλικιωμένος θα μπορεί να επιλέξει το καλύτερο χόμπι για τον εαυτό του.
  • Τα συστήματα θέρμανσης και εξαερισμού σε κάθε δωμάτιο θα είναι στις καλύτερες ρυθμίσεις τους. Δεν θα ιδρώνετε το καλοκαίρι και δεν θα κρυώνετε το χειμώνα.
  • Θα είστε κοντά στην ομάδα έκτακτης ανάγκης που είναι πάντα σε ετοιμότητα. Στην παραμικρή περίπτωση θα μεταφερθείτε στην πλησιέστερη υγειονομική μονάδα με ασθενοφόρο που εφημερεύει.
  • Θα μπορείτε να περάσετε όσο χρόνο θέλετε στη βιβλιοθήκη και τις αίθουσες χόμπι.
  • Το γηροκομείο έχει σχεδιαστεί ακριβώς για να διευκολύνει το περπάτημα. Για το λόγο αυτό, οι ηλικιωμένοι που δυσκολεύονται στο περπάτημα θα μπορούν να περπατούν ανά πάσα στιγμή με υποστήριξη.
  • Μη διστάσετε να μας καλέσετε για πιο αναλυτικές πληροφορίες. Έτσι, μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες συντήρησης που προσφέρουμε.

Γιατί να επιλέξω γηροκομείο στην Τουρκία;

Όπως προαναφέρθηκε, η Τουρκία είναι καλά εξοπλισμένη από άποψη γηροκομείων. Με το σύστημα υποδομών υγείας που διαθέτει, σίγουρα υπάρχουν γιατροί στα σπίτια της ειρήνης και η ομάδα επείγουσας βοήθειας βρίσκεται πάντα σε υπηρεσία.

Έτσι, στους μικρότερους τραυματισμούς των ηλικιωμένων μπορεί να παρασχεθεί άμεσα κάθε είδους επείγουσα βοήθεια. Επιπλέον, στην ηλικία που η διατροφή είναι πιο σημαντική, οι ηλικιωμένοι θα έχουν μενού εξαιρετικά πλούσια σε πρωτεΐνη και κατάλληλα για τη διατροφή των ηλικιωμένων.
Υπάρχουν χώροι κατάλληλοι για κάθε είδους χόμπι για να μην βαριούνται οι ηλικιωμένοι. (Ζωγραφική, μουσική, θέατρο…)

Μπορείτε να κατανοήσετε καλύτερα γιατί πρέπει να επιλέξετε την Τουρκία διαβάζοντας τις υπηρεσίες γηροκομείου που αναφέρονται παραπάνω και καλώντας μας για πιο λεπτομερείς πληροφορίες. Επιπλέον, οι ηλικιωμένοι στην Τουρκία πληρώνουν πολύ καλές τιμές για όλες αυτές τις εγκαταστάσεις, ενώ οι τιμές σε οίκους ευγηρίας σε πολλές χώρες είναι εξαιρετικά υψηλές ακόμα κι αν το μεγαλύτερο μέρος της προαναφερθείσας φροντίδας δεν είναι διαθέσιμο. Το χαμηλό κόστος ζωής στην Τουρκία και η εξαιρετικά υψηλή συναλλαγματική ισοτιμία προσφέρουν πολυτελή και ποιοτική ζωή στις πιο προσιτές τιμές για τους συνταξιούχους που προτιμούν την Τουρκία.

Γηροκομείο

Τιμές γηροκομείου στην Τουρκία

Πρώτα απ 'όλα, λαμβάνοντας υπόψη τις άλλες χώρες που έχουν επιλεγεί καλύτερα στην κατ' οίκον νοσηλεία, δεν παρέχουν πολλές υπηρεσίες στην Τουρκία, καθώς και τις τιμές τους.

ΧώρεςΜηνιαίο κόστος
Φινλανδία5000€
Δανία5500€
Ολλανδία7500€
Τουρκία700€
Καναδάς7500€
ΗΠΑ9000€
Ηνωμένο Βασίλειο6000€

ΟΙ τιμές μην σας τρομζουν΄

 Διαφορετικές οικονομίες και νόμισμα διαθέτουν. 


https://www.curebooking.com/best-nursing-homes-in-the-uk-affordable-nursing-homes/?fbclid=IwAR2ah9Ap8uybtVMMFzJ0uuk2IvZkLvD3yvMTjrKiBI2ekxMy6SKNCrGwxSc

No comments:

Post a Comment

Η μηνιαία σας ενημέρωση του ΟΗΕ για τη Δεκαετία Υγιούς Γήρανσης Μάρτιος 2023

  Η μηνιαία σας ενημέρωση του ΟΗΕ γ...