Wednesday, February 22, 2023

Παρατείνεται η προθεσμία της έρευνας!

 

Παρατείνεται η προθεσμία της έρευνας! Πείτε τη γνώμη σας για την Παγκόσμια Εκστρατεία για την Καταπολέμηση της Ηλικίας

Παράταση προθεσμίας έρευνας: 8 Μαρτίου 2023 (Τετάρτη)

Από τη δημοσίευση της Παγκόσμιας έκθεσης των Ηνωμένων Εθνών για τον ηλικιασμό , η Παγκόσμια Εκστρατεία για την Καταπολέμηση του Ηλικιωμένου εργάστηκε για να πυροδοτήσει μια παγκόσμια συζήτηση σχετικά με τον ηλικιασμό και να διευρύνει το κίνημα για την οικοδόμηση του #AWorld4AllAges.

Έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο μαζί – αλλά υπάρχουν ακόμα πολλά που μπορούμε να κάνουμε. Καθώς η Παγκόσμια Εκστρατεία εισέρχεται στην επόμενη φάση της, θέλουμε να ακούσουμε νέα σας.

Υπάρχει πλέον περισσότερος χρόνος για να ακουστεί η φωνή σας! Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να διαμορφώσετε την περαιτέρω ανάπτυξη της Παγκόσμιας Εκστρατείας απαντώντας σε μια σύντομη έρευνα σε οποιαδήποτε από τις ακόλουθες γλώσσες:
Λάβετε μέρος στην έρευνα στα αγγλικά

Ελέγξτε πώς επικοινωνούμε μαζί σας μέσω email

Μέσω αυτής της λίστας αλληλογραφίας, ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους σε όλο τον κόσμο – όπως εσείς! – για το πώς εξελίσσεται η δεκαετία του ΟΗΕ για την υγιή γήρανση.

Για να βεβαιωθούμε ότι παρέχουμε πληροφορίες και ευκαιρίες που είναι χρήσιμες για εσάς, δοκιμάζουμε πιο συχνές ενημερώσεις.

Θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο που ακούτε από εμάς ή να προσδιορίσετε θέματα που σας ενδιαφέρουν περισσότερο; Αφιερώστε λίγο χρόνο για να διαβάσετε τις πληροφορίες που χρησιμοποιούμε για να σας στέλνουμε ενημερώσεις σχετικά με τη δεκαετία:
Δείτε πώς ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας

No comments:

Post a Comment

Η μηνιαία σας ενημέρωση του ΟΗΕ για τη Δεκαετία Υγιούς Γήρανσης Μάρτιος 2023

  Η μηνιαία σας ενημέρωση του ΟΗΕ γ...